Nasza strona wykorzystuje cookies ("ciasteczka")
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii by strona działała prawidłowo oraz w celach statystycznych.
W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Korzystanie z niniejszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.

Millennium Leasing sp. z o. o. („Spółka”/„Millennium Leasing”) zapewnia, iż przywiązuje szczególną wagę do poszanowania prywatności i bezpieczeństwa danych użytkowników odwiedzających serwisy w domenie „*.millenniumleasing.pl”. Spółka zachowując najwyższą i należytą staranność podejmuje wszelkie działania, by powierzane jej dane były przetwarzane wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem i były chronione przed nadużyciami i dostępem osób nieuprawnionych.

 

Millennium Leasing – administrator portalu: https://www.millennium-leasing.pl (“Portal”) nie wykorzystuje Portalu do gromadzenia danych osobowych użytkowników. Uzyskane dane wykorzystywane są tylko i wyłącznie do celów administrowania serwisami w domenie „*.millenniumleasing.pl” i dla zapewnienia jak najwyższej jakości serwisu, w tym do ustalenia, czy struktura Portalu nie zawiera błędów.

 

Portal wykorzystuje pliki „cookies”, a sam mechanizm „cookies” nie jest wykorzystywany do pozyskiwania jakichkolwiek informacji o użytkownikach serwisu ani śledzenia ich nawigacji. Pliki „cookies” stosowane w serwisach w domenie „*.millenniumleasing.pl”, nie przechowują żadnych danych osobowych ani innych informacji zebranych od ich użytkowników.

 

Użytkownik Portalu, który nie życzy sobie wykorzystywania plików „cookies”, ma możliwość takiego skonfigurowania ustawień wykorzystywanej przez siebie przeglądarki internetowej, by pliki „cookies” nie były przechowywane w pamięci jego komputera, jak i bezpośredniego usunięcia plików „cookies”. Szczegółowe informacje dotyczące wykonania powyższych działań dostępne są w instrukcjach przeglądarki internetowej lub u podmiotów je dystrybuujących.  

 

Millennium Leasing informuje, iż gromadzi tylko takie dane osobowe w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2002r., Nr 101, poz.926 ze zm.), które są niezbędne do oferowania i świadczenia usług przez Spółkę i podmioty wchodzące w skład Grupy Kapitałowej Banku Millennium S. A. tylko i wyłącznie w przypadku dobrowolnego podania tych danych osobowych przez użytkownika danego serwisu w domenie „*.millenniumleasing.pl” za pośrednictwem danego serwisu w odparciu o jego funkcjonalności. Szczegółowe zasady przetwarzania powyższych danych określone zostały w odpowiednich funkcjonalnościach serwisów w domenie „*.millenniumleasing.pl”.

 

Millennium Leasing nie ponosi odpowiedzialności za politykę ochrony prywatności innych portali internetowych, zarówno tych dostępnych użytkownikom za pośrednictwem linków umieszczonych w serwisach w domenie „*.millenniumleasing.pl”, jak i tych portali, które zamieszczają linki do serwisów w domenie „*.millenniumleasing.pl”.

 

Naszym założeniem jest zapewnienie wysokiego poziomu bezpieczeństwa danych. Rozwój technologii, zmiany prawa oraz rozwój ofert Millennium Leasing powodują, że nasza polityka ochrony prywatności może ulegać zmianom, o których będziemy informować na naszych stronach.

Skontaktuj się z nami